Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Marvel's Iron Fist

Tv-serie, 2018
Marvel's Iron Fist
Nadat al 15 jaar werd aangenomen dat hij dood was, keert Danny Rand terug. Met de kracht van de Iron Fist wil hij zijn verleden heroveren en zijn levenslot vervullen.
De tv-serie Marvel's Iron Fist is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder. Marvel's Iron Fist is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marvel's Iron Fist op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Iron Fist is a TV series starring Finn Jones, Jessica Henwick, and Jessica Stroup. A young man is bestowed with incredible martial arts skills and a mystical force known as the Iron Fist.

Trailer

Acteurs in Marvel's Iron Fist

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Marvel's Iron Fist

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Those Who Wish Me Dead
Een door haar verleden achtervolgde smoke-jumper leidt een getraumatiseerde jongen door bliksemstormen, bosbranden en ruw terrein om hem te redden van een stel moordenaars.
The Little Things
In het LA van de jaren 90 werkt een hulpsheriff samen met een detective om een seriemoordenaar op te sporen. Hun persoonlijke verschillen zouden alles echter kunnen doen ontsporen.
Wonder Woman 1984
Terwijl geheime superheldin Diana Prince in het Smithsonian werkt, ontdekt ze de ongelofelijke krachten, zowel goede als kwade, van een mysterieus artefact.
Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.