Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Marlon Wayans: Woke-ish

Film, 2018, 66 minuten
Marlon Wayans: Woke-ish
Op dynamische, hilarische en gedurfde wijze bespreekt Marlon Wayans racisme, leeftijdsafhankelijke rapteksten, homorechten, opvoeding en zelfs de Kardashians.

Marlon Wayans: Woke-ish op IMDB

An American stand-up comedy special starring

Acteurs in Marlon Wayans: Woke-ish

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Marlon Wayans: Woke-ish

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

D.L. Hughley: Contrarian
D.L. Hughley grapt over gevoelige politieke onderwerpen, schandalen rond beroemdheden, zijn strenge moeder en nog veel meer tijdens een stand-upshow in Philadelphia.
Norm Macdonald Has a Show
Comedian Norm Macdonald ontvangt zijn beroemde vrienden voor spontane gesprekken die over grappige en serieuze onderwerpen gaan en vaak een onverwachte wending krijgen.
The Land of Steady Habits
Nadat Anders zijn vrouw en baan heeft verlaten, begint hij aan een onhandige, hartverscheurende zoektocht om weer geluk in zijn verscheurde leven te vinden.
Daniel Sloss: Live Shows
Comedian Daniel Sloss staat klaar met zijn zwarte humor en maakt zowel zeer intieme als heerlijk grove grappen over duistere onderwerpen.
Smokey and the Bandit
Een racer moet binnen 28 uur een illegale vracht bier van Texas naar Atlanta rijden en neemt tegelijk een bruid mee die is weggelopen van het altaar.