Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Marlon Wayans: Woke-ish

Film, 2018, 66 minuten
Marlon Wayans: Woke-ish
Op dynamische, hilarische en gedurfde wijze bespreekt Marlon Wayans racisme, leeftijdsafhankelijke rapteksten, homorechten, opvoeding en zelfs de Kardashians.

Marlon Wayans: Woke-ish op IMDB

An American stand-up comedy special starring

Acteurs in Marlon Wayans: Woke-ish

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Marlon Wayans: Woke-ish

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Alex Strangelove
Het plan van middelbarescholier Alex Truelove om zijn maagdelijkheid te verliezen aan zijn knappe vriendin Claire gaat mis wanneer hij de net zo innemende Elliot ontmoet.
Ali's Wedding
Nadat de zoon van een Irakese geestelijke in Melbourne een leugentje om bestwil vertelt dat uit de hand loopt, moet hij kiezen tussen familieverplichtingen en zijn hart.
Steve Martin and Martin Short: An Evening You Will Forget for the Rest of Your Life
Oude vrienden en showbizz-iconen Steve Martin en Martin Short maken grappen en leuke deuntjes, en vertellen dolkomische verhalen over hun carrière in comedy.
Ibiza
Wanneer Harper naar Spanje moet voor een belangrijke vergadering, gaan haar feestende vriendinnen mee en halen haar over om met een beroemde dj te flirten.
The Break with Michelle Wolf
Niemand is meer veilig voor Michelle Wolf. Ze geeft haar ongezouten mening in een wekelijkse show waarin sketches worden gecombineerd met livecomedy en studiogasten.