Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Marco Polo: One Hundred Eyes

Film, 2015, 28 minuten
Marco Polo: One Hundred Eyes
Een gevechtsmonnik arriveert geketend aan het hof van Kublai Khan en verdient snel zijn tragische bijnaam in dit verhaal van 30 minuten.
De film Marco Polo: One Hundred Eyes is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 28 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Marco Polo: One Hundred Eyes is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marco Polo: One Hundred Eyes op IMDB

Before he lost his sight. Before he pledged his service to Kublai Khan. Hundred Eyes saw what made him into the deadly assassin who trains Marco Polo.

Acteurs in Marco Polo: One Hundred Eyes

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Marco Polo: One Hundred Eyes

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.