Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Marcella

Tv-serie, 2017
Marcella
Ondanks huwelijksdrama, een tragisch verlies, geheugenproblemen en haar taken als moeder, weet een Londense rechercheur als geen ander hoe ze moordenaars moet pakken.
De tv-serie Marcella is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. In 2017 ontving Anna Friel een International Emmy voor Beste actrice voor haar rol als rechercheur Marcella Backland. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Marcella is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marcella op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Marcella Backland left the Metropolitan Police for the sake of her family, only to have her husband leave her. She returns to her job on the murder squad, investigating a case that seems disturbingly familiar to her.

Trailer

Acteurs in Marcella

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Marcella

Luther

Luther

(2019)

Bron

Bron

(2015)

The Fall

The Fall

(2014)

Orphan Black

Orphan Black

(2017)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Hinterland

Hinterland

(2016)

Gran Hotel

Gran Hotel

(2013)

Bloodline

Bloodline

(2017)

Aquarius

Aquarius

(2016)

The Affair

The Affair

(2018)

Marseille

Marseille

(2018)

Tallulah

Tallulah

(2016)

Rebellion

Rebellion

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.