Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maniac

Tv-serie, 2018
Maniac
Twee mensen met problemen krijgen een band tijdens een farmaceutisch onderzoek waarbij een arts met een moedercomplex en een emotioneel complexe computer betrokken zijn.
De tv-serie Maniac is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Maniac is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Offbeat, Intellectueel, Breinbrekend, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maniac op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Two strangers are drawn to a mysterious pharmaceutical trial that will, they're assured, with no complications or side-effects whatsoever, solve all of their problems, permanently. Things do not go as planned.

Acteurs in Maniac

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Maniac

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Spy
In de jaren 60 gaat de Israëlische geheim agent Eli Cohen undercover in Syrië op een gevaarlijke, jarenlange missie om te spioneren voor de Mossad.
The Modest Heroes of Studio Ponoc
Yoshiaki Nishimura vertelt over de oprichting van Studio Ponoc, de creatieve principes en de inspiratie voor de drie korte Modest Heroes-films.
Öldür Beni Sevgilim
Een koppel met geldproblemen wordt uit elkaar gedreven, maar ze winnen de loterij en besluiten samen te blijven. Tot de dood hen scheidt.
Archibald en het grote leven
Het zorgeloze kuiken Archibald vergeet soms zijn klusjes te doen, maar hij vergeet nooit om plezier te maken. Het leven is immers een avontuur!
Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre
Een broer en zus die zonder ouders onderwater leven. Een jongen met een zware allergie voor eieren. Een man, onzichtbaar voor de samenleving. Drie korte animatieverhalen.