Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Manhattan Romance

Film, 2014, 97 minuten
Manhattan Romance
Een filmmaker werkt aan een documentaire over liefde in het moderne Manhattan en raakt persoonlijk verwikkeld in het romantische leven van anderen.
De film Manhattan Romance is uitgebracht in 2014 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Manhattan Romance op Moviemeter

Danny is een filmmaker, die probeert om zijn documentaire af te krijgen. Het is een studie over relaties. Ondertussen heeft hij in het echte leven zo zijn eigen problemen met relaties. Blijft hij jagen op de onbereikbare new age danseres Theresa, (Caitlin Fitzgerald) of durft hij eindelijk toe te geven dat hij verliefd is op zijn beste vriendin Carla, (Katherine Waterston) die zo haar eigen relatieproblemen heeft.

Manhattan Romance op IMDB

Score: 5,4 van de 10

Danny, a commercial editor and documentary filmmaker attempts to finish his film, a study on relationship while navigating the relationships in his own life. Will he continue to chase the unattainable Theresa a hippy new age dancer(Caitlin Fitzgerald) or will he finally admit he's in love with his best friend Carla (Katherine Waterston) who is in an unfulfilling relationship with a political strategist(Gaby Hoffman). Manhattan Romance is a funny insightful look at contemporary life in Manhattan. It explores new age ideas and open relationship as well as true friendship and connection.

Trailer

Acteurs in Manhattan Romance

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Manhattan Romance

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.