Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Man of God

Film, 2022, 111 minuten
Man of God
Samuel wil zijn eigen leven leiden en laat zijn harde religieuze opvoeding achter zich, maar zijn ziel blijft gevangen tussen de wereld en het geloof dat hij achterliet.
De film Man of God is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 111 minuten. Geschikt voor 14 jaar en ouder. Man of God is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Man of God op IMDB

Exiled unjustly, convicted without trial, slandered without cause. Man of God depicts the trials and tribulations of Saint Nektarios of Aegina, as he bears the unjust hatred of his enemies while preaching the Word of God.

Acteurs in Man of God

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Man of God

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.
Bittersweet Sixteen
Een getroebleerde tiener worstelt op de middelbare school met rivalen, romantiek en de scheiding van haar ouders terwijl ze haar sweet 16-verjaardagsfeest voorbereidt.