Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Malibu Rescue: The Series

Tv-serie, 2019
Malibu Rescue: The Series
De Botjes hebben hun training afgerond en keren terug naar het strand voor een reeks spannende reddingen en een flinke dosis humor.
De tv-serie Malibu Rescue: The Series is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Malibu Rescue: The Series is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk, Geschift, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Malibu Rescue: The Series op IMDB

Score: 4,7 van de 10

A ragtag group of aspiring junior lifeguards from The Valley compete against the snobby local kids for bragging rights and the ultimate tower at Malibu beach.

Acteurs in Malibu Rescue: The Series

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Nederlands;Engels - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels

Meer zoals Malibu Rescue: The Series

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.