Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Making Fun: The Story of Funko

Documentaire, 2018, 99 minuten
Making Fun: The Story of Funko
Funko, de 'verspreider van popcultuur', begon in 1998 in een garage. Inmiddels kent de hele wereld de kunststoffen poppetjes. Het bedrijf bedankt fans voor dit succes.
Deze documentaire is Inspirerend, Feelgood

Making Fun: The Story of Funko op Moviemeter

Funko, de 'verspreider van popcultuur', begon in 1998 in een garage. Inmiddels kent de hele wereld de kunststoffen poppetjes. Het bedrijf bedankt fans voor dit succes. De filmploeg van Eddie Grace bracht twee jaar door op tientallen locaties over de hele wereld, van Vietnam tot NYC, van de Filippijnen tot Everett en Washington, om de unieke en diverse personen te ontmoeten en te documenteren die het verhaal van Funko hebben gevormd.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Making Fun: The Story of Funko

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Being Napoleon
Op de 200ste verjaardag van de Slag om Waterloo spelen duizenden enthousiastelingen de epische strijd na. Maar er kan maar één Napoleon zijn.
Forever Chape
Na de vliegtuigcrash die 71 mensen het leven kostte, probeert de Braziliaanse voetbalclub Chapecoense het team dat geschiedenis heeft geschreven, weer op te bouwen.
Marching Orders
De leden van een bekroonde showband doen hun best om hun plek te handhaven, de act niet te vergeten, hun sociale leven te onderhouden en de concurrenten in te maken.
Afflicted
Verbijsterende symptomen. Omstreden diagnoses. Kostbare behandelingen. Zeven mensen met een chronische ziekte zoeken naar antwoorden en genezing.
The Most Unknown
Negen wetenschappers uit onder meer de fysica en psychologie delen ideeën en proberen hun disciplines te overstijgen om antwoord te geven op grote existentiële vragen.