Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Making Fun: The Story of Funko

Documentaire, 2018, 99 minuten
Making Fun: The Story of Funko
Funko, de 'verspreider van popcultuur', begon in 1998 in een garage. Inmiddels kent de hele wereld de kunststoffen poppetjes. Het bedrijf bedankt fans voor dit succes.
De documentaire Making Fun: The Story of Funko is uitgebracht in 2018 en duurt 99 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Making Fun: The Story of Funko is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Inspirerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Making Fun: The Story of Funko op Moviemeter

Score: 2,9 van de 5

Funko, de 'verspreider van popcultuur', begon in 1998 in een garage. Inmiddels kent de hele wereld de kunststoffen poppetjes. Het bedrijf bedankt fans voor dit succes. De filmploeg van Eddie Grace bracht twee jaar door op tientallen locaties over de hele wereld, van Vietnam tot NYC, van de Filippijnen tot Everett en Washington, om de unieke en diverse personen te ontmoeten en te documenteren die het verhaal van Funko hebben gevormd.

Making Fun: The Story of Funko op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Dive into a world of fun and collecting as this documentary follows the creation and impact of the Funko company and their successful toy and collectable empire.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Making Fun: The Story of Funko

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Tale of Two Kitchens
Gabriela Cámara, de culinaire ster uit Mexico-Stad, opent zusterrestaurant Cala in San Francisco, met een vergelijkbaar menu en een ongewoon gastvrije keukencultuur.
Morir para contar
Filmmaker Hernán Zin zoekt naar antwoorden na een ongeluk in 2012 dat zijn leven veranderde. Hij interviewt andere oorlogsjournalisten over de impact van hun werk.
1994
Aan de hand van archiefbeelden en nieuwe interviews wordt de Mexicaanse politiek in 1994 onderzocht. In dit jaar kwam het EZLN op en werd Luis Donaldo Colosio vermoord.
ReMastered: The Lion's Share
Een verslaggever spoort de familie op van Solomon Linda, die het lied 'The Lion Sleeps Tonight' schreef, en helpt vechten voor een billijke vergoeding.
Weed the People
Na hoopgevende ervaringen met medische marihuana willen artsen en ouders van kinderen met kanker dat er meer onderzoek wordt gedaan naar de helende krachten ervan.