Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Making Fun: The Story of Funko

Documentaire, 2018, 99 minuten
Making Fun: The Story of Funko
Funko, de 'verspreider van popcultuur', begon in 1998 in een garage. Inmiddels kent de hele wereld de kunststoffen poppetjes. Het bedrijf bedankt fans voor dit succes.
Deze documentaire is Inspirerend, Feelgood

Making Fun: The Story of Funko op Moviemeter

Funko, de 'verspreider van popcultuur', begon in 1998 in een garage. Inmiddels kent de hele wereld de kunststoffen poppetjes. Het bedrijf bedankt fans voor dit succes. De filmploeg van Eddie Grace bracht twee jaar door op tientallen locaties over de hele wereld, van Vietnam tot NYC, van de Filippijnen tot Everett en Washington, om de unieke en diverse personen te ontmoeten en te documenteren die het verhaal van Funko hebben gevormd.

Making Fun: The Story of Funko op IMDB

Dive into a world of fun and collecting as this documentary follows the creation and impact of the Funko company and their successful toy and collectable empire.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Making Fun: The Story of Funko

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Root Cause
De 10-jarige zoektocht van een man naar de oorzaak van zijn chronische ziekten wordt een uiteenzetting van de gezondheidsrisico's van de wortelkanaalbehandeling.
Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit
Deze leuke, charmante documentaire volgt de avonturen van een paar zeer katvriendelijke mensen die hopen dat hun kat wordt uitgeroepen tot de beste kat van Canada.
Murder Mountain
Van heinde en verre komen bezoekers naar Humboldt County in Californië omdat ze geld willen verdienen in de legale wietteelt. Sommigen van hen verdwijnen spoorloos.
Born in China
Bekijk het leven door de ogen van een reuzenpanda en haar jong, een gouden aap en een sneeuwluipaard-moeder terwijl ze door de wildernis van China trekken.
Océans
Deze documentaire onderzoekt de criuciale rol die water speelt in het bestaan van de mens en de oorzaak-en-gevolg-wisselwerking tussen oceanen en het milieu.