Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Magic for Humans

Tv-serie, 2020
Magic for Humans
Justin Willman doet mensen op straat versteld staan en haalt ingewikkelde trucs uit met zijn grappige magie.
De tv-serie Magic for Humans is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder. Magic for Humans is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Offbeat, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Magic for Humans op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Magic for Humans is a TV series starring Justin Willman, Jillian Sipkins, and Erika Anderson. Justin Willman preforms magic tricks on the street.

Trailer

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Magic for Humans

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love on the Spectrum U.S.
In deze romantische docuserie gaan mensen met autisme op zoek naar de liefde en leren omgaan met de veranderende wereld van daten en relaties.
The Producers
Een onervaren producent duikt in de woelige wereld van kabelzenders en kijkcijfers: hij gaat voor het Korean Broadcasting System werken om dichter bij zijn vlam te zijn.
Uncontrollably Fond
Twee ex-geliefden ontmoeten elkaar na jaren weer als topacteur en documentaireproducent. Hun pijnlijke breuk ligt nog vers in het geheugen.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.