Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maggie & Bianca: Fashion Friends

Tv-serie, 2017
Maggie & Bianca: Fashion Friends
Een Amerikaanse modestudente en de dochter van een topondernemer zijn totaal verschillend, maar vormen een onverbrekelijke band en richten een rockband op in Milaan.
De tv-serie Maggie & Bianca: Fashion Friends is uitgebracht in 2017.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maggie & Bianca: Fashion Friends op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Maggie is an American girl who wins a scholarship for the Fashion Academy of Milan, one of the most prestigious fashion schools in the world. Bianca is the daughter of a powerful Italian entrepreneur who is very active in the fashion industry. The two girls meet at the Fashion Academy, and get off to a rocky start as they come from totally different worlds and have opposite personalities. But as they clash again and again, they get to know each other better and begin to understand one another. Together, they form a band and learn to express their music talents.

Acteurs in Maggie & Bianca: Fashion Friends

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Italiaans [Origineel];Duits;Nederlands;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Maggie & Bianca: Fashion Friends

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.