Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Madness in the Desert

Documentaire, 2004, 141 minuten
Madness in the Desert
'Lagaan' is een van de belangrijkste Indiase films van deze eeuw. Satyajit Bhatkal, lid van het productieteam, vertelt in deze documentaire hoe de film tot stand kwam.
De documentaire Madness in the Desert is uitgebracht in 2004 en duurt 141 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.

Madness in the Desert op Moviemeter

Documentaire over de totstandkoming van Lagaan: Once Upon a Time in India. Deze film speelt zich af in 1893, het jaar dat de Britse koningin Victoria heerste over India. De lokale Britse bestuurder Captain Russell besluit, ondanks de droogte, de belastingen (Lagaan) te verdubbelen. Regisseur Satyajit Bhatkal, die als productie-assistent bij de film werkte, gaat hier dieper in op het proces in van de film.

Madness in the Desert op IMDB

Score: 8,7 van de 10

Chale Chalo: The Lunacy of Film Making is a movie starring Ashutosh Gowariker, Aamir Khan, and Gracy Singh. An account of the making of the Lagaan, by director Satyajit Bhatkal, who served as a production assistant on the film.

Acteurs in Madness in the Desert

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Madness in the Desert

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sedna
In deze documentaire gaat een team van Franse en Zwitserse skiërs op zoek naar ongerepte hellingen in Groenland. Ze komen onderweg meer te weten over een plaatselijke legende.
For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
Cuba's Sugar Trains
Maak een adembenemende en soms huiveringwekkende treinreis door Cuba over 19e-eeuwse spoorwegen die werden gebouwd voor de suikerindustrie van het eiland.
Formentor, el mar de las palabras
Deze documentaire onderzoekt de geschiedenis van Hotel Formentor op Mallorca, Spanje, de culturele invloed ervan en de legendarische gasten die er verbleven.