Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Madagascar

Film, 2005, 87 minuten, 5.098.888 beoordelingen
Madagascar
Als vier verwende dieren uit de Central Park Zoo van New York onverwacht schipbreuk lijden op het exotische eiland Madagascar ontdekken ze de echte jungle!
De film Madagascar is uitgebracht in 2005 en duurt 87 minuten. Herken je de stemmen van Ben Stiller, Chris Rock en David Schwimmer in deze populaire animatiefilm? Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch.
6 jaar en ouder Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Madagascar op Moviemeter

Een zebra uit de New Yorkse dierentuin wil naar het wild toe en ontsnapt uit de dierentuin. Zijn vrienden de leeuw, de giraffe en het nijlpaard gaan achter hem aan. Ze worden op een boot gezet, maar belanden na een ongeval in Madagascar. Helaas hebben deze New Yorkers geen flauw idee hoe ze in het wild moeten overleven.

Madagascar op IMDB

Score: 7 van de 10

Spoiled by their upbringing with no idea what wild life is really like, four animals from New York Central Zoo escape, unwittingly assisted by four absconding penguins, and find themselves in Madagascar, among a bunch of merry lemurs

Acteurs in Madagascar

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Madagascar

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tarzan
Deze prachtige Disney-bewerking van de klassieker van Burroughs over de aapman begint diep in het oerwoud als baby Tarzan geadopteerd wordt door een gorillafamilie.
Sea People
De dromerige tiener Amanda Forrest ziet de oude John McRae vanaf een brug in ijskoud water springen. Als ze hem wil redden, ontdekt ze dat John alleen even wilde zwemmen.
Blackie wil naar de maan
Een herdershond moet bewijzen wat hij waard is als een van zijn schapen op reis gaat naar de maan en de rest wordt bedot door een wolf die belooft dat ze beroemd worden.
De kleine prins
Een gestrest meisje sluit vriendschap met een excentrieke vliegenier. Hij vertelt haar verhalen over de avonturen van een bijzondere jongen die op een asteroïde woont.
Kevin Hart's Guide to Black History
In deze vermakelijke en leerzame comedyspecial bespreekt Kevin Hart de fascinerende bijdragen van onbekende zwarte helden uit de geschiedenis.