Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Macho

Film, 2016, 101 minuten
Macho
Een beroemde designer die altijd doet alsof hij homo is, raakt in paniek als het dreigt uit te komen dat hij eigenlijk een heteroseksuele rokkenjager is.
De film Macho is uitgebracht in 2016 en duurt 101 minuten. Deze film is Foute films.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Macho op Moviemeter

Score: 2,5 van de 5

Evaristo Jiménez is een beroemde designer die altijd doet alsof hij homo is. Dat doet hij om zijn succesvolle carrière te behouden en internationaal uit te breiden. Hij raakt echter in paniek als het dreigt uit te komen dat hij eigenlijk een heteroseksuele rokkenjager is.

Macho op IMDB

Score: 4,2 van de 10

Macho is a movie starring Cantante, Mario Iván Martínez, and Sophia Gómez. To continue his deception as a flamboyant gay fashion designer, womanizing cad Evaristo Jiménez reluctantly agrees to seemingly date the new, gay office boy.

Acteurs in Macho

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Macho

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Katt Williams: World War III
Katt Williams steekt de draak met de waarheid, leugens, tekorten aan kippenvleugels en de oorlog tegen drugs. Deze enerverende stand-upspecial werd gefilmd in Las Vegas.
Servant of the people
De president werkt samen met de voormalige premier om de economie te stabiliseren en de hebzuchtige oligarchen te stoppen die achter de coulissen manoeuvreren.
The Producers
Een onervaren producent duikt in de woelige wereld van kabelzenders en kijkcijfers: hij gaat voor het Korean Broadcasting System werken om dichter bij zijn vlam te zijn.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.