Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lykke-Per

Film, 2018, 166 minuten
Lykke-Per
Een talentvolle ingenieur ontvlucht zijn sobere roots en vindt rijkdom en succes onder de Kopenhaagse elite. Maar de trots die hem drijft, dreigt hem ten val te brengen.
De film Lykke-Per is uitgebracht in 2018 en duurt 166 minuten. tweevoudig Gouden Palm-winnaar Bille August. Gebaseerd op 'Lykke-Per' van Nobelprijswinnaar Henrik Pontoppidan. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lykke-Per op IMDB

Score: 7,4 van de 10

In the late 19th century, Peter Sidenius is an ambitious young man from a devout Christian family in Western Denmark, who travels to the Danish capital of Copenhagen to study engineering, ...

Acteurs in Lykke-Per

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Deens [Origineel];Duits;Deens - Audiodescriptie;Engels
Ondertiteling: Deens;Nederlands;Duits;Engels;Frans

Meer zoals Lykke-Per

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

45 revoluciones
In het Madrid van de jaren 60 lanceert muziekproducent Guillermo Rojas een rock-'n-roll-label met de hulp van de opkomende zanger Robert en de slimme producent Maribel.
Sintonia
Drie tieners uit dezelfde favela van São Paulo jagen hun dromen na en blijven vrienden, in een wereld vol muziek, drugs en religie.
Jaoon Kahan Bata Ae Dil
De venijnige en steeds schokkendere interacties van dit koppel tijdens een avond in Mumbai zetten hun relatie onder druk, tot deze dreigt stuk te lopen.
The Naked Director
In de jaren 80 maakte één vastberaden man van elke verpletterende tegenslag een nieuwe kans. Toru Muranishi zorgde voor een revolutie binnen zijn industrie.
Dollar
Beeldschone secretaresse Zeina spant tegen haar zin samen met de zelfverzekerde Tarek in de jacht op een ongrijpbaar dollarbiljet met een waarde van een miljoen.