Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Luz

Tv-serie, 2024
Luz
Het avontuurlijke schoolmeisje Luz wordt opgevoed door een vriendelijke Kaingang-familie. Samen met haar vuurvliegje gaat ze op zoek naar de waarheid over haar afkomst.
De tv-serie Luz is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Luz is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Luz

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels;Frans - Audiodescriptie;Nederlands;Portugees (Brazilië) - Audiodescri
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees (Brazilië)

Meer zoals Luz

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
Zero to Hero
Als een aspirant-rockzanger zijn beroemde sertanejo lookalike moet vervangen, staat hij voor een ingrijpende keuze: zijn eigen identiteit verliezen of zijn hart volgen.
Bad Dinosaurs
Een aandoenlijk ondeugende Tyrannosaurusfamilie onderzoekt de kleurrijke prehistorische wereld en beleeft allerlei vrolijke avonturen met de grappige dino's die er wonen.
O Ninho: Futebol e Tragédia
Na een tragisch voorval in een jeugdvoetbalclub eisen rouwende families antwoorden en gerechtigheid van het populairste team van Brazilië.
Hot Wheels, tijd om te racen!
Zes jonge aspirantracers leren tijdens het Hot Wheels Racekamp van de Ultieme Garage alles om de nieuwe superracers te worden.