Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Luna Petunia

Tv-serie, 2017
Luna Petunia
Met behulp van haar magische speelgoedkist gaat de vrolijke Luna Petunia naar het fantasieland Amazia, waar ze avonturen beleeft en vriendschappen sluit.
De tv-serie Luna Petunia is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Luna Petunia op IMDB

Luna Petunia is a new animated Netflix original series for preschool kids developed by Saban Brands and Cirque du Soleil Média. Inspired by the Cirque du Soleil brand of creativity and ...

Acteurs in Luna Petunia

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Nederlands;Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Luna Petunia

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.