Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Love Per Square Foot

Film, 2018, 133 minuten
Love Per Square Foot
Bankmedewerkers Sanjay en Karina verdienen elk afzonderlijk niet genoeg om een huis te kopen, dus besluiten ze een verstandshuwelijk te sluiten.
De film Love Per Square Foot is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 133 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder. Deze film is Feelgood, Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Love Per Square Foot op Moviemeter

Sanjay Chaturvedi en Karina D'souza werken als bediende bij dezelfde bank. Ze dromen elk van een eigen woning. Ze verdienen echter afzonderlijk niet genoeg om een huis te kopen. Ze worden op elkaar verliefd en beginnen een relatie. Dit moderne stel kiest voor de omgekeerde volgorde om hun doel te bereiken: ze besluiten een verstandshuwelijk te sluiten.

Love Per Square Foot op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Love Per Sq Ft, is a feature film which deals with the very common predicaments that faces today's urban youth; finding a house and finding love. Through the course of this romantic comedy ...

Trailer

Acteurs in Love Per Square Foot

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Love Per Square Foot

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.