Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Love Like a K-Drama

Tv-serie, 2023
Love Like a K-Drama
Vier Japanse actrices verhuizen naar Zuid-Korea om auditie te doen voor rollen in een reeks liefdesverhalen en samen met Koreaanse acteurs te spelen. Zal er echte romantiek ontstaan?
De tv-serie Love Like a K-Drama is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Sentimenteel, Bitterzoet, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Love Like a K-Drama

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Japans - Audiodescriptie;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals Love Like a K-Drama

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

House of Ninjas
Een disfunctioneel gezin dat ooit een geducht ninjabestaan leidde, moet jaren later opnieuw schimmige missies ondernemen om een reeks dreigingen af te wenden.
Pokémon Concierge
Welkom in Pokémon Resort, een vredig toevluchtsoord voor Pokémon om te ontspannen en te spelen. Welke gast zal de nieuwe gastvrouw Haru als eerste ontmoeten en helpen?
Making Squid Game: The Challenge
Neem een kijkje achter de schermen om te zien hoe de op 'Squid Game' gebaseerde realityshow veranderde van een geschreven drama in een keiharde, zenuwslopende competitie.
My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.