Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Louis C.K.: Hilarious

Film, 2010, 83 minuten, 643.167 beoordelingen
Louis C.K.: Hilarious
In deze special geeft Emmy-winnaar en stand-upcomedian Louis C.K. met bijtende spot zijn ongecensureerde mening over seks, ouderschap en alles daartussenin.
De film Louis C.K.: Hilarious is uitgebracht in 2010 en duurt 83 minuten. Deze alom geroemde special was de eerste stand-upcomedyfilm ooit die op het Sundance Film Festival werd vertoond. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Louis C.K.: Hilarious op IMDB

Score: 8 van de 10

In this unique and dynamic live concert experience, Louis C.K.'s exploration of life after 40 destroys politically correct images of modern life with thoughts we have all had...but would rarely admit to.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Louis C.K.: Hilarious

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn
Nadat de vader van haar kind haar verlaat voor een ander, vindt een alleenstaande moeder nieuw geluk in haar drukke leven met een tv-carrière en een nieuwe liefde.
Fresh Flesh
Tijdens een weekendexcursie stuit een aantal vrienden op een groep hongerige kannibalen en beginnen de vrienden een vreemd verlangen te ontwikkelen.
Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.