Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Louis C.K.: Hilarious

Film, 2010, 83 minuten, 643.167 beoordelingen
Louis C.K.: Hilarious
In deze special geeft Emmy-winnaar en stand-upcomedian Louis C.K. met bijtende spot zijn ongecensureerde mening over seks, ouderschap en alles daartussenin.
De film Louis C.K.: Hilarious is uitgebracht in 2010 en duurt 83 minuten. Deze alom geroemde special was de eerste stand-upcomedyfilm ooit die op het Sundance Film Festival werd vertoond. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Louis C.K.: Hilarious op IMDB

Score: 8 van de 10

In this unique and dynamic live concert experience, Louis C.K.'s exploration of life after 40 destroys politically correct images of modern life with thoughts we have all had...but would rarely admit to.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Louis C.K.: Hilarious

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Agent Elvis
In deze geanimeerde comedy voor volwassenen verruilt Elvis zijn jumpsuit voor een jetpack en wil via een geheim spionageprogramma voorkomen dat slechteriken de wereld verwoesten.
Still Time
In deze dramedy over tijdreizen wil een workaholic die altijd haast heeft, dat het leven langzamer gaat als hij elke paar uur een jaar vooruitspringt.
Kuttey
Crooked cops, an aging crime lord and cutthroat rebels collide when a plan to loot a high-security van transporting cash careens into chaos.
Bert Kreischer: Razzle Dazzle
Bert vertelt zo schaamteloos — en zonder shirt — als altijd over scheten, gepest worden door zijn kinderen en het explosieve einde van het familie-uitje naar een ontsnappingskamer.
Ariyoshi Assists
Ariyoshi presenteert de show normaliter zelf, maar deze keer laat hij zich leiden door een wisselende cast van beroemdheden en speelt hij de rol van verwarde assistent.