Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

LOST SONG

Tv-serie, 2018
LOST SONG
Er dreigt oorlog voor het koninkrijk Neunatia, waar twee jonge vrouwen zowel zijn belast als gezegend met de kracht van hun zangstem.
De tv-serie LOST SONG is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in LOST SONG

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Japans [Origineel];Japans - Audiodescriptie;Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Duits;Nederlands;Frans;Japans

Meer zoals LOST SONG

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stay Tuned!
Ze is de meest onwaarschijnlijke persoon ooit om verslaggever te worden. Maar met haar excentrieke gedrag houdt ze iedereen scherp.
Antoine Griezmann: Champion Du Monde
Met moed en vastberadenheid werd Antoine Griezmann ondanks het feit dat hij klein van stuk is een van de beste voetballers ter wereld en wereldkampioen.
My Husband Won't Fit
Kumiko en Kenichi ontmoeten elkaar aan de universiteit en hebben later een gelukkig huwelijk, maar met de tijd dreigt een ongewoon probleem hun relatie te verstoren.
Amy Schumer Growing
Amy Schumer vertelt over haar nieuwe huwelijk, persoonlijke groei, het maken van een baby en het slechte advies van haar moeder in deze eerlijke en rauwe special.
Alexis Viera: A Story of Surviving
Nadat hij in Colombia werd neergeschoten bij een beroving en het gevoel in beide benen verloor, vindt de Uruguayaanse voetbalster Alexis Viera een nieuw levensdoel.