Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lords and Ladles

Tv-serie, 2016
Lords and Ladles
De drie Ierse topchefs Derry Clarke, Catherine Fulvio en Paul Flynn begeven zich naar vorstelijke landhuizen om traditionele banketten te reproduceren.

Lords and Ladles op IMDB

Lords and Ladles feature three of Ireland's top chefs - Derry Clarke, Catherine Fulvio and Paul Flynn - who are challenged to recreate elaborate menus from different centuries in some of Ireland's grandest Country Homes.

Acteurs in Lords and Ladles

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Arabisch

Meer zoals Lords and Ladles

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Root Cause
De 10-jarige zoektocht van een man naar de oorzaak van zijn chronische ziekten wordt een uiteenzetting van de gezondheidsrisico's van de wortelkanaalbehandeling.
When Heroes Fly
Jaren na een felle ruzie komen vier Israëlische veteranen weer samen. Ze vertrekken naar Colombia en gaan op zoek naar een vrouw van wie ze dachten dat ze dood was.
Catwalk: Tales from the Cat Show Circuit
Deze leuke, charmante documentaire volgt de avonturen van een paar zeer katvriendelijke mensen die hopen dat hun kat wordt uitgeroepen tot de beste kat van Canada.
Conan Without Borders
Talkshowpresentator Conan O'Brien gaat op reis in deze special die hem en zijn gevoel voor humor naar afgelegen bestemmingen voert.
COMEDIANS of the world
47 comedians uit 13 verschillende landen brengen hun kijk op wat er grappig is overal ter wereld. Blader doorheen de afleveringen en ontdek ze.