Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lords and Ladles

Tv-serie, 2016
Lords and Ladles
De drie Ierse topchefs Derry Clarke, Catherine Fulvio en Paul Flynn begeven zich naar vorstelijke landhuizen om traditionele banketten te reproduceren.
De tv-serie Lords and Ladles is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lords and Ladles op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Lords and Ladles feature three of Ireland's top chefs - Derry Clarke, Catherine Fulvio and Paul Flynn - who are challenged to recreate elaborate menus from different centuries in some of Ireland's grandest Country Homes.

Acteurs in Lords and Ladles

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Arabisch

Meer zoals Lords and Ladles

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Tale of Two Kitchens
Gabriela Cámara, de culinaire ster uit Mexico-Stad, opent zusterrestaurant Cala in San Francisco, met een vergelijkbaar menu en een ongewoon gastvrije keukencultuur.
It's Bruno!
Een in Brooklyn geboren en getogen man vult zijn dagen met de verzorging van zijn lieve hond Bruno en ziet erop toe dat de buren zijn keffertje met respect behandelen.
Morir para contar
Filmmaker Hernán Zin zoekt naar antwoorden na een ongeluk in 2012 dat zijn leven veranderde. Hij interviewt andere oorlogsjournalisten over de impact van hun werk.
Chip en Pieper
Het lieve mopshondje Chip gaat naar de kleuterschool, maakt nieuwe vriendjes en probeert nieuwe dingen, met een beetje hulp van Pieper, haar geheime muizenvriendinnetje.
1994
Aan de hand van archiefbeelden en nieuwe interviews wordt de Mexicaanse politiek in 1994 onderzocht. In dit jaar kwam het EZLN op en werd Luis Donaldo Colosio vermoord.