Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Little Witch Academia

Tv-serie, 2017
Little Witch Academia
Akko begint op de Luna Nova-academie. Ze is niet de beste heksenleerling, maar haar optimisme is de sleutel tot succes voor haar en haar vriendinnen.
De tv-serie Little Witch Academia is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Little Witch Academia op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Akko Kagari is an ordinary girl who joins the renowned witch academy for witch girls, Luna Nova Academy. When she was younger, she went to Magical Festa, a magic show hosted by a witch named Shiny Chariot. Akko was so mesmerized and inspired by Shiny Chariot's performance that she dreamed to someday be a "cool" witch like her.

Acteurs in Little Witch Academia

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Japans;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Japans;Duits;Nederlands

Meer zoals Little Witch Academia

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.