Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Little Man

Film, 2006, 97 minuten, 1.047.995 beoordelingen
Little Man
Een man wil zo graag vader worden dat hij alles gelooft, zelfs dat een dief met een babyface die op vlucht is, eigenlijk een verlaten peuter is.
De film Little Man is uitgebracht in 2006 en duurt 97 minuten. Deze broers (de Wayans) maken het heel bont en worden geholpen door Kerry Washington en Tracy Morgan. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Bizar.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Little Man op Moviemeter

Score: 3,43 van de 5

New York City is de mooiste plaats van de wereld, althans voor de tien-jarige Gabe Burton die de liefde ontdekt voor zijn klasgenootje Rosemary in 'Little Manhattan'... Gabe en Rosemary kennen elkaar al bijna hun hele leven, maar als zij op karateles tegenover elkaar komen te staan, zien zij elkaar in een geheel ander daglicht.

Little Man op IMDB

Score: 4 van de 10

A wannabe dad mistakes a vertically challenged criminal on the lam as his newly adopted son.

Trailer

Acteurs in Little Man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Little Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.