Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Little Lunch: The Halloween Horror Story

Film, 2016, 22 minuten
Little Lunch: The Halloween Horror Story
De groep voert een halloweenstuk op over een jongen die zijn vrienden verlaat om naar een enge, nieuwe plek te verhuizen. Bij één leerling raakt dit een gevoelige snaar.
De film Little Lunch: The Halloween Horror Story is uitgebracht in 2016 en duurt 22 minuten. Deze film is Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Little Lunch: The Halloween Horror Story op IMDB

Score: 7,4 van de 10

When the class puts on a Halloween play about a boy who leaves behind his friends for a scary new place, it hits too close to home for one student.

Acteurs in Little Lunch: The Halloween Horror Story

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Little Lunch: The Halloween Horror Story

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.