Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lift

Film, 2024, 106 minuten
Lift
Een professionele dief en zijn ervaren team gaan voor de ultieme roof van $ 500 miljoen aan goud uit een kluis in een vliegtuig op 10 km hoogte.
De film Lift is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 106 minuten. Kevin Hart speelt de hoofdrol in deze actiefilm op grote hoogte van regisseur F. Gary Gray ('The Fate of the Furious'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Lift is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Lift

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Lift

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thelma the Unicorn
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.
Mother of the Bride
Een zorgzame moeder vliegt naar een tropisch eiland voor de bruiloft van haar dochter en ontdekt dat de vader van de bruidegom haar ex is, die ze al vele jaren niet heeft gezien.
Unfrosted
In een tijd waarin melk en cornflakes het ontbijt overheersten, begint een felle strijd om een revolutionair nieuw gebakje. Een Pop-Tart-comedy van Jerry Seinfeld.
Down the Rabbit Hole
De 10-jarige Tochtli groeit afgeschermd op in extreme weelde. Dit staat in schril contrast met de criminele activiteiten van zijn vader die tot hem beginnen door te dringen.
Honeymoonish
Een pasgetrouwd stel gaat op huwelijksreis en ontdekt dat ze in bijna elk opzicht verschillend zijn — maar kunnen deze tegenpolen elkaar aantrekken?