Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Liever verliefd

Film, 2003, 88 minuten
Liever verliefd
Anna gaat om met twee mannen, maar krijgt een schok als ze zich realiseert dat de mannen huisgenoten zijn en dat ze misschien wel verliefd aan het worden is.
De film Liever verliefd is uitgebracht in 2003 en duurt 88 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder. Deze film is Feelgood, Romantisch.

Liever verliefd op Moviemeter

Als haar laatste liefje Dirk met haar breekt om zijn huwelijk een nieuwe kans te geven, heeft Anna het helemaal gehad. Voor haar geen mannen meer. Nooit. Nog diezelfde dag ontmoet ze Rob. En een paar uur later Sander. Beide mannen vallen als een blok voor Anna en zij valt ook voor hen. Samen vormen ze de perfecte man: Rob voor de klusjes in huis en de goede seks en Sander voor de romantiek en de goede gesprekken. Wat Anna alleen niet weet is dat Rob en Sander huisgenoten zijn. Ze neemt zich voor zorgeloos te genieten, maar heeft de grootste moeite om beide mannen - met wie het steeds serieuzer wordt - voor elkaar verborgen te houden.

Liever verliefd op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Anna gets dumped by Dirk after a vacation together for three weeks. He's decided a month ago to return to his wife. After being miserable, she decides to skip on commitment and love but decides to go for "having fun", as that is what men seem to do as well. She encounters Rob, a good-looking funny confident construction worker. She also encounters Sander, a sensitive romantic musician who has had no luck with women. She decides to date both of them, without strings attached and without them knowing about each other. However, somewhere along the way she falls in love with BOTH of them. (Perhaps some of you might have seen that one coming.) The fact that Rob and Sander are each others' roommates does not seem to make matters easier for her as well.

Acteurs in Liever verliefd

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Liever verliefd

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

April, May, June
Drie van elkaar vervreemde halfzussen moeten hun banden weer aanhalen nu hun moeder op sterven ligt en hen smeekt om voor hun afhankelijke broer te zorgen.
Agent Elvis
In deze geanimeerde comedy voor volwassenen verruilt Elvis zijn jumpsuit voor een jetpack en wil via een geheim spionageprogramma voorkomen dat slechteriken de wereld verwoesten.
The Magician's Elephant
Een vastberaden jongen accepteert de uitdaging van een koning om drie onmogelijke taken uit te voeren in ruil voor een magische olifant en de kans om zijn lot te veranderen.
Strangers
In a story based on real events, a boy deals with disease and despair in a remote Nigerian village — until an unexpected source of help changes his life.
Sky High: The Series
Als haar man sterft, besluit Sole dat ze het best voor haar zoon kan zorgen door misdaadbaas te worden. Zelfs als ze daarmee de vijand wordt van haar vader.