Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Liberty

Tv-serie, 2018
Liberty
Een Scandinavische expat en zijn familie beginnen een nieuw leven in Zuid-Afrika. De integratie in de gemeenschap levert nieuwe mogelijkheden en morele conflicten op.
De tv-serie Liberty is uitgebracht in 2018. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Liberty op IMDB

Score: 4,7 van de 10

1774, a few years before the French Revolution, somewhere between Potsdam and Berlin... Madame de Dumeval, the Duke of Tesis and the Duke of Wand, libertines expelled from the Puritan court...

Acteurs in Liberty

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Deens [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Liberty

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Agent
Een voormalig voetballer probeert het te maken als spelersmakelaar in de wereld van het Afrikaanse voetbal, maar een geheim uit zijn verleden dreigt alles te verwoesten.
Giri / Haji
Yakuzaoorlog dreigt in Tokio. Familieverplichtingen leiden een agent naar Londen om zijn broer – een huurmoordenaar – te vinden. Vertrouwen vinden blijkt nog moeilijker.
Dracula
De legende van graaf Dracula transformeert met nieuwe verhalen over de bloedige misdaden van de vampier – en waarin zijn kwetsbaarheid in een nieuw daglicht wordt gezet.
Spinning Out
Een kunstschaatsster zoekt ​​balans in liefde, familie en haar geestelijke gezondheid, terwijl ze haar duizelingwekkende droom najaagt om olympisch goud te winnen.
Atiye
In Istanboel begint een kunstenares aan een persoonlijke reis waarin ze universele geheimen van een Anatolische archeologische site en de link naar haar verleden ontdekt.