Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Liberty

Tv-serie, 2018
Liberty
Een Scandinavische expat en zijn familie beginnen een nieuw leven in Zuid-Afrika. De integratie in de gemeenschap levert nieuwe mogelijkheden en morele conflicten op.
De tv-serie Liberty is uitgebracht in 2018. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Liberty op IMDB

Score: 4,7 van de 10

1774, a few years before the French Revolution, somewhere between Potsdam and Berlin... Madame de Dumeval, the Duke of Tesis and the Duke of Wand, libertines expelled from the Puritan court...

Acteurs in Liberty

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Deens [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Liberty

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.