Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Liberated: The New Sexual Revolution

Documentaire, 2017, 86 minuten
Liberated: The New Sexual Revolution
Filmmakers volgen studenten op vakantie om te onderzoeken hoe popcultuur vorm geeft aan de opvattingen van een nieuwe generatie over gender, seksualiteit en geweld.

Liberated: The New Sexual Revolution op Moviemeter

Filmmaker Nolot volgt studenten op vakantie in Spring Beach. Zijn doel is te onderzoeken hoe de popcultuur vorm geeft aan de opvattingen van een nieuwe generatie over gender, seksualiteit en geweld. De film waarschuwt ons dat de huidige groep studenten zo ondergedompeld is in media en pornografie dat als het gaat om seks, het niet alleen meer om vrije liefde gaat - seks is nu gewoon gratis.

Liberated: The New Sexual Revolution op IMDB

A documentary about today's young adult hookup culture and the stories in pop-culture that influence it.

Director:

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Liberated: The New Sexual Revolution

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Being Napoleon
Op de 200ste verjaardag van de Slag om Waterloo spelen duizenden enthousiastelingen de epische strijd na. Maar er kan maar één Napoleon zijn.
Forever Chape
Na de vliegtuigcrash die 71 mensen het leven kostte, probeert de Braziliaanse voetbalclub Chapecoense het team dat geschiedenis heeft geschreven, weer op te bouwen.
Marching Orders
De leden van een bekroonde showband doen hun best om hun plek te handhaven, de act niet te vergeten, hun sociale leven te onderhouden en de concurrenten in te maken.
Afflicted
Verbijsterende symptomen. Omstreden diagnoses. Kostbare behandelingen. Zeven mensen met een chronische ziekte zoeken naar antwoorden en genezing.
The Most Unknown
Negen wetenschappers uit onder meer de fysica en psychologie delen ideeën en proberen hun disciplines te overstijgen om antwoord te geven op grote existentiële vragen.