Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Let There Be Light

Que la lumière soit
Documentaire, 1946, 57 minuten
Let There Be Light
Sommige teruggekeerde oorlogsveteranen hebben meer last van psychologische dan fysieke littekens. In deze film volgen we patiënten en personeel tijdens de behandeling.
De documentaire Let There Be Light is uitgebracht in 1946 en duurt 57 minuten. De overheid achtte deze film uit 1946 contraproductief voor de naoorlogse opbouw. Deze was pas te zien sinds 1981. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Let There Be Light op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Laatste deel van de trilogie documentaires die regisseur Huston maakte voor het Amerikaanse leger. Dit deelt volgt 75 Amerikaanse soldaten die tijdens hun belevenissen in de Tweede Wereldoorlog diepe trauma's, depressies en andere emotionele problemen hebben opgelopen. We zien hoe zij worden opgevangen en behandeld in een psychiatrisch ziekenhuis en hun weg naar herstel, dat al dan niet zal volgen.

Let There Be Light op IMDB

Score: 7,6 van de 10

The final entry in a trilogy of films produced for the U.S. government by John Huston. This documentary film follows 75 U.S. soldiers who have sustained debilitating emotional trauma and depression. A series of scenes chronicle their entry into a psychiatric hospital, their treatment and eventual recovery.

Acteurs in Let There Be Light

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Let There Be Light

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.