Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lessons from a School Shooting: Notes from Dunblane

Documentaire, 2018, 23 minuten
Lessons from a School Shooting: Notes from Dunblane
Twee priesters, de een uit het Schotse Dunblane en de ander uit Newtown in Connecticut, krijgen een band met elkaar door schooltragedies die zich 16 jaar apart voordeden.
De documentaire Lessons from a School Shooting: Notes from Dunblane is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 23 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze documentaire is Somber, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lessons from a School Shooting: Notes from Dunblane op IMDB

Score: 5,9 van de 10

In the wake of the 2012 Sandy Hook Elementary School massacre that took the lives of 20 first graders and their teachers, local clergymen Father Bob Weiss receives a letter from a fellow ...

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Lessons from a School Shooting: Notes from Dunblane

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.