Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Les goûts et les couleurs

To Each, Her Own
Film, 2017, 95 minuten
Les goûts et les couleurs
Net als Simone moed heeft verzameld om haar conservatieve joodse familie te vertellen dat ze lesbisch is, voelt ze zich aangetrokken tot een man, een Senegalese chef-kok.
De film Les goûts et les couleurs is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 95 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Les goûts et les couleurs is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Les goûts et les couleurs op IMDB

Score: 5,2 van de 10

Simone plans to inform her conservative Jewish family that she's a lesbian, but as she proceeds with coming out she finds herself attracted to a man.

Acteurs in Les goûts et les couleurs

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje);Turks;Duits;Frans [Origineel];Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Les goûts et les couleurs

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.