Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther

Film, 2018, 22 minuten
LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther
Wanneer Thanos samen met de slechte Killmonger en Klaue de aarde wil vernietigen, probeert Black Panther hen te stoppen als ze het vibranium van Wakanda willen stelen.
De film LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther is uitgebracht in 2018 en duurt 22 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Deze film is Gezinsvriendelijk, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Ulysses Klaue and Eric Killmonger are back to loot Wakanda's Vibrainium mines, this time with the help of the mad titan Thanos. Can Black Panther thwart their evil plot, even with the aid of Earth's Mightiest Heroes?

Acteurs in LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels [Origineel];Frans;Duits
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Frans;Duits

Meer zoals LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Toet Toet Cory Carson: De Chrissy
De Carson-kids winnen een talentenjacht met een dans die Cory heeft bedacht. Maar als 'De Chrissy' aanslaat, krijgt zijn kleine zusje alle aandacht.
The Willoughbys
Drie broers en een zus met vreselijk egoïstische ouders bedenken een plan om voorgoed van ze af te komen en zelf een perfect onvolmaakt gezin te vormen.
The Main Event
Met de speciale krachten van een magisch masker veroorzaakt een jonge WWE-fan chaos wanneer hij het in een worstelwedstrijd opneemt tegen een intimiderende rivaal.