Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

LEGO Friends: De kracht van vriendschap

Tv-serie, 2016
LEGO Friends: De kracht van vriendschap
Vijf vriendinnen beleven samen avonturen in het stadje waar ze wonen. Knotsgekke belevenissen, liefde en blunders: alles is leuker met vrienden in de buurt!
De tv-serie LEGO Friends: De kracht van vriendschap is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

LEGO Friends: De kracht van vriendschap op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Lego Friends: The Power of Friendship is a TV series starring Rachelle Heger, Alexa Kahn, and Erica Mendez. Five best friends face adventures side by side in their hometown. Zany antics, love and missteps are better with friends.

Acteurs in LEGO Friends: De kracht van vriendschap

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals LEGO Friends: De kracht van vriendschap

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.