Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

LEGO: Elves

Film, 2015, 23 minuten
LEGO: Elves
Een verlegen meisje, dat verdriet heeft over het verlies van haar grootmoeder, verdwaalt in een magische wereld. Ze roept de hulp in van vier elfen.
De film LEGO: Elves is uitgebracht in 2015 en duurt 23 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

LEGO: Elves op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Emily Jones, shortly after the death of her grandmother, receives an amulet that teleports her to the parallel world of Elvendale, where she befriends four young elves associated with the Classical elements, who assist in her quest to return home, and whom she periodically visits thereafter.

Acteurs in LEGO: Elves

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Engels

Meer zoals LEGO: Elves

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.