Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Leal, solo hay una forma de vivir

Film, 2018, 107 minuten
Leal, solo hay una forma de vivir
Een ex-kolonel formeert een speciale paramilitaire groep die zich bezighoudt met de bestrijding van drugshandel aan de grens van Paraguay.
De film Leal, solo hay una forma de vivir is uitgebracht in 2018 en duurt 107 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder. Leal, solo hay una forma de vivir is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Leal, solo hay una forma de vivir op IMDB

Score: 7 van de 10

Former Colonel Fernandez is appointed Minister of the National Anti-Drug Agency (SENAD) and purges the special forces to fight the first of many battles against drug trafficking on the border of Paraguay and Argentina.

Acteurs in Leal, solo hay una forma de vivir

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Spaans;Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Leal, solo hay una forma de vivir

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sedna
In deze documentaire gaat een team van Franse en Zwitserse skiërs op zoek naar ongerepte hellingen in Groenland. Ze komen onderweg meer te weten over een plaatselijke legende.
Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.