Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Le salaire de la peur

Film, 2024, 106 minuten
Le salaire de la peur
Wanneer een explosie bij een oliebron honderden levens bedreigt, moet een geheim team een levensgevaarlijke woestijn doorkruisen om nitroglycerine te leveren.
De film Le salaire de la peur is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 106 minuten. Met Franck Gastambide ('Sans répit'), Alban Lenoir ('AKA'), Ana Girardot ('Totems') en Sofiane Zermani ('Sous emprise') Geschikt voor 16 jaar en ouder. Le salaire de la peur is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Le salaire de la peur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Frans - Audiodescriptie;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Le salaire de la peur

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rebel Moon — Deel 2: The Scargiver
De rebellen gaan vechten tegen het meedogenloze leger van de Moederwereld. Een strijd waarbij onverbrekelijke banden worden gesmeed, helden opduiken en legendes ontstaan.
Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
Anthracite
Een oude moordzaak wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt beheerst door een geheimzinnige sekte.
Scoop
Dit fictionele drama is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en laat zien hoe de vrouwen van Newsnight het beruchte interview met prins Andrew voor elkaar kregen.
The Tearsmith
Na een moeilijke jeugd in een weeshuis worden Nica en Rigel samen geadopteerd. Vervolgens voelen ze zich door onverwachte, maar onweerstaanbare gevoelens tot elkaar aangetrokken.