Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

In His Shadow

Film, 2023, 89 minuten
In His Shadow
Na de dood van hun vader staan twee halfbroers tegenover elkaar in een escalerend conflict met tragische gevolgen.
De film In His Shadow is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 89 minuten. Kaaris, Alassane Diong ('Tirailleurs') en Assa Sylla ('Bande de filles') spelen in dit duistere drama van Marc Fouchard. Geschikt voor 16 jaar en ouder. In His Shadow is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in In His Shadow

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans - Audiodescriptie;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals In His Shadow

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.
What Jennifer Did
Jennifer Pan belt de alarmcentrale om te melden dat haar ouders zijn neergeschoten en wordt zo het middelpunt van een fascinerende misdaadzaak.
Anthracite
Een oude moordzaak wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt beheerst door een geheimzinnige sekte.
Le salaire de la peur
Wanneer een explosie bij een oliebron honderden levens bedreigt, moet een geheim team een levensgevaarlijke woestijn doorkruisen om nitroglycerine te leveren.
Outreau : Un cauchemar français
Deze docuserie gaat over de zaak Outreau: een grote rechterlijke dwaling in een kindermisbruikzaak en een van de grootste schandalen uit de Franse geschiedenis.