Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

In His Shadow

Film, 2023, 89 minuten
In His Shadow
Na de dood van hun vader staan twee halfbroers tegenover elkaar in een escalerend conflict met tragische gevolgen.
De film In His Shadow is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 89 minuten. Kaaris, Alassane Diong ('Tirailleurs') en Assa Sylla ('Bande de filles') spelen in dit duistere drama van Marc Fouchard. Geschikt voor 16 jaar en ouder. In His Shadow is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in In His Shadow

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans - Audiodescriptie;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals In His Shadow

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Noise
Een man verhuist met zijn gezin naar de plek waar hij is opgegroeid. Als hij een oud ongeval onderzoekt waarbij zijn vader betrokken was, komen duistere familiegeheimen boven.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Deze sportdocumentaire onderzoekt India's grootste matchfixing-schandaal, de betrokken spelers en de journalisten die de corruptie aan het licht brachten.
The Outfit
Als de winkel van een kleermaker in het Chicago van de jaren 50 het strijdtoneel van rivaliserende gangsters wordt, moet hij door het oog van de naald zien te kruipen.
Kuttey
Crooked cops, an aging crime lord and cutthroat rebels collide when a plan to loot a high-security van transporting cash careens into chaos.
Walking Through Fire
Een dorpsjongen verhuist naar Mumbai nadat hij getuige is geweest van de moord op zijn onschuldige vader. In Mumbai bewandelt hij het criminele pad met één motief: wraak.