Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Lost Patient

Film, 2022, 93 minuten
The Lost Patient
Nadat een jongeman is ontwaakt uit een coma en niets meer weet van de nacht waarin zijn hele familie werd vermoord, probeert hij met zijn psychiater de waarheid te ontrafelen.
De film The Lost Patient is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 93 minuten. Clotilde Hesme ('Lupin', 'Les revenants') speelt samen met Txomin Vergez in deze duistere psychologische thriller. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Lost Patient

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiodescriptie;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Frans

Meer zoals The Lost Patient

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Finder's Fee
Een man vindt een portemonnee met een winnend lot, maar als hij tijdens een pokerspel oog in oog komt te staan met de eigenaar, wordt zijn moraal zwaar op proef gesteld.
En place
De leider van een jeugdcentrum uit de buitenwijken van Parijs wordt kandidaat bij de presidentsverkiezingen. Is Frankrijk wel echt klaar voor een zwarte president?
Kaapa
Wanneer de naam van een jonge vrouw op een lijst van voortvluchtigen verschijnt, komt haar man in het vizier van een hardvochtige gangster en een genadeloze oorlog.