Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Le K Benzema

Documentaire, 2017, 120 minuten
Le K Benzema
Controversiële stervoetballer Karim Benzema vertelt over zijn carrière en de beschuldigingen tegen hem die zijn rol in het Franse nationale elftal in gevaar brachten.
De documentaire Le K Benzema is uitgebracht in 2017 en duurt 120 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Le K Benzema op Moviemeter

Nadat Karim Benzema is gechanteerd en aan de kant is gezet door het Franse nationale team, vertelt deze aanvaller van Real Madrid zijn kant van het verhaal. Les Bleus, de zaken, zijn imago, zijn relatie met Zidane en Ronaldo, zijn relatie met Frankrijk en de Fransen, Real Madrid, Olympique Lyon, zijn twijfels en zijn glorie komen aan bod. Karim Benzema en zijn familie beantwoorden alle vragen en ontwijken geen enkele controverse. In deze film getuigen de grootste namen in het voetbal en geven ze hun mening over de speler en de man: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo, Thierry Henry, Gareth Bale, Franck Ribery, Carlo Ancelotti, Sergio Ramos, Raphael Varane, Samir Nasri, Juninho, Hatem Ben Arfa en vele anderen...

Le K Benzema op IMDB

Score: 7 van de 10

Le K Benzema is a TV movie starring Gareth Bale, Karim Benzema, and Thierry Henry. The life of celebrity soccer player Karim Benzema.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Le K Benzema

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.