Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Last Breath

Documentaire, 2019, 85 minuten
Last Breath
Een beroepsduiker zit vast op de bodem van de oceaan met beperkte zuurstof en weinig kans op tijdige hulp, dus probeert hij zichzelf te redden.
De documentaire Last Breath is uitgebracht in 2019 en duurt 85 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze documentaire is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Last Breath op IMDB

Score: 8,5 van de 10

A deep sea diver is stranded on the seabed with 5 minutes of oxygen and no hope of rescue. With access to amazing archive this is the story of one man's impossible fight for survival.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Frans;Engels;Nederlands

Meer zoals Last Breath

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Tale of Two Kitchens
Gabriela Cámara, de culinaire ster uit Mexico-Stad, opent zusterrestaurant Cala in San Francisco, met een vergelijkbaar menu en een ongewoon gastvrije keukencultuur.
Morir para contar
Filmmaker Hernán Zin zoekt naar antwoorden na een ongeluk in 2012 dat zijn leven veranderde. Hij interviewt andere oorlogsjournalisten over de impact van hun werk.
1994
Aan de hand van archiefbeelden en nieuwe interviews wordt de Mexicaanse politiek in 1994 onderzocht. In dit jaar kwam het EZLN op en werd Luis Donaldo Colosio vermoord.
ReMastered: The Lion's Share
Een verslaggever spoort de familie op van Solomon Linda, die het lied 'The Lion Sleeps Tonight' schreef, en helpt vechten voor een billijke vergoeding.
Weed the People
Na hoopgevende ervaringen met medische marihuana willen artsen en ouders van kinderen met kanker dat er meer onderzoek wordt gedaan naar de helende krachten ervan.