Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Last Breath

Documentaire, 2019, 85 minuten
Last Breath
Een beroepsduiker zit vast op de bodem van de oceaan met beperkte zuurstof en weinig kans op tijdige hulp, dus probeert hij zichzelf te redden.
De documentaire Last Breath is uitgebracht in 2019 en duurt 85 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze documentaire is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Last Breath op IMDB

Score: 8,5 van de 10

A deep sea diver is stranded on the seabed with 5 minutes of oxygen and no hope of rescue. With access to amazing archive this is the story of one man's impossible fight for survival.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Frans;Engels;Nederlands

Meer zoals Last Breath

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Diagnosis
Dr. Lisa Sanders stelt via crowdsourcing diagnoses voor zeldzame, mysterieuze aandoeningen in een documentaireserie gebaseerd op haar rubriek in New York Times Magazine.
QB1: Beyond the Lights
Deze fascinerende serie volgt drie quarterbacks op de middelbare school tijdens hun laatste seizoen, net voordat ze overgaan naar de eerste divisie van college football.
Happy Jail
De Filipijnse gevangenis die bekend werd door een virale Michael Jackson-dansvideo, krijgt een ex-gevangene als nieuwe manager. Dit zorgt voor controverse en kritiek.
Calum von Moger: Unbroken
Bodybuilder en tweevoudig Mr. Universe-winnaar Calum von Moger blikt terug op zijn klim naar de top en zijn moeilijke come-back na een slopende blessure.
The Family
Een geheimzinnige groep conservatieve christenen bekend als de Familie oefent een buitenmaats grote invloed uit in Washington -- en heeft wereldwijde ambities.