Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Las chicas del cable

Tv-serie, 2019
Las chicas del cable
In de jaren 20 luiden vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij een revolutie in terwijl ze omgaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek.
De tv-serie Las chicas del cable is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Yon González acteerde ook samen met Blanca Suárez in El Internado en met Concha Velasco in Grand Hotel. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Las chicas del cable is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Las chicas del cable op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Las chicas del cable is a TV series starring Blanca Suárez, Yon González, and Ana Fernández. Set in the 1920s, this is the story of four women from different backgrounds newly hired as operators for a phone company.

Trailer

Acteurs in Las chicas del cable

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals Las chicas del cable

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Tamara Falcó: La marquesa
In deze realityserie staat het leven van socialite Tamara Falcó centraal. Ze zoekt en vindt een balans tussen werk, ontspanning en haar beroemde familie.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?