Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lagaan: Once Upon a Time in India

लगान
Film, 2001, 223 minuten
Lagaan: Once Upon a Time in India
In India rond 1890 betalen de inwoners van Champaner hoge belastingen. Een Britse commandant daagt hen uit tot een cricketwedstrijd waarbij veel op het spel staat.
De film Lagaan: Once Upon a Time in India is uitgebracht in 2001 en duurt 223 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Inspirerend, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lagaan: Once Upon a Time in India op IMDB

Score: 8,2 van de 10

The people of a small village in Victorian India stake their future on a game of cricket against their ruthless British rulers.

Acteurs in Lagaan: Once Upon a Time in India

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Lagaan: Once Upon a Time in India

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.