Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Monique Olivier: Accessory to Evil

Tv-serie, 2023
Monique Olivier: Accessory to Evil
Tussen 1987 en 2003 vestigde Michel Fourniret zijn naam als Frankrijks meest beruchte moordenaar. Maar zijn vrouw was een raadsel: was ze een pion of was ze medeplichtig?
De tv-serie Monique Olivier: Accessory to Evil is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Geschikt voor 14 jaar en ouder. Monique Olivier: Accessory to Evil is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans - Audiodescriptie;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sky High: The Series
Als haar man sterft, besluit Sole dat ze het best voor haar zoon kan zorgen door misdaadbaas te worden. Zelfs als ze daarmee de vijand wordt van haar vader.
In His Shadow
Na de dood van hun vader staan twee halfbroers tegenover elkaar in een escalerend conflict met tragische gevolgen.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Deze sportdocumentaire onderzoekt India's grootste matchfixing-schandaal, de betrokken spelers en de journalisten die de corruptie aan het licht brachten.
Maestro
Een musicus gaat naar een prachtig eiland om een festival te leiden. Hij begint er een onverwachte romance en raakt in de problemen van anderen verwikkeld.
Informa
Een verslaggever van een roddelblad die in moeilijkheden zit en een luidruchtige informant met goede connecties werken samen aan een verhaal over een reeks schokkende moorden.