Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Lady Dynamite

Tv-serie, 2017
Lady Dynamite
Comediènne Maria Bamford schittert in deze serie over haar eigen leven. Het is het soms onwerkelijke verhaal van een vrouw die haar s**t verliest... en dan weer vindt.
De tv-serie Lady Dynamite is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Judd Apatow, Sarah Silverman en Patton Oswalt schitteren naast Bamford, die in 2014 een American Comedy Award won. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Lady Dynamite is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Bizar, Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lady Dynamite op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Lady Dynamite is a TV series starring Maria Bamford, Fred Melamed, and Mary Kay Place. Series is based on what Maria has accepted to be

Acteurs in Lady Dynamite

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Lady Dynamite

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love on the Spectrum U.S.
In deze romantische docuserie gaan mensen met autisme op zoek naar de liefde en leren omgaan met de veranderende wereld van daten en relaties.
The Producers
Een onervaren producent duikt in de woelige wereld van kabelzenders en kijkcijfers: hij gaat voor het Korean Broadcasting System werken om dichter bij zijn vlam te zijn.
Uncontrollably Fond
Twee ex-geliefden ontmoeten elkaar na jaren weer als topacteur en documentaireproducent. Hun pijnlijke breuk ligt nog vers in het geheugen.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.