Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Labor Day

Film, 2013, 111 minuten, 410.973 beoordelingen
Labor Day
Tijdens Labor Day-weekend geven een gescheiden moeder en haar 13-jarige zoon een lift aan een man die onder het bloed zit. Hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn.
De film Labor Day is uitgebracht in 2013 en duurt 111 minuten. Kate Winslet ontmoet Josh Brolin onder bijzondere omstandigheden in dit intense drama van regisseur Jason Reitman. Deze film is Ontroerend, Spannend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Labor Day op Moviemeter

Score: 3,33 van de 5

De depressieve alleenstaande moeder Adele (Kate Winslet) en haar zoon Henry bieden een gewonde, angstaanjagende man een lift aan. Als de politie de stad doorzoekt om de ontsnapte gevangene te vinden komen de moeder en zoon geleidelijk achter het ware verhaal van de man. Hun kansen worden steeds kleiner.

Labor Day op IMDB

Score: 7 van de 10

Depressed single mom Adele and her son Henry offer a wounded, fearsome man a ride. As police search town for the escaped convict, the mother and son gradually learn his true story as their options become increasingly limited.

Acteurs in Labor Day

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Labor Day

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.