Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La víctima número 8

Tv-serie, 2018
La víctima número 8
Niemand is te vertrouwen nadat een bomaanslag in Bilbao zeven doden heeft geëist en de levens van de vermoedelijke jihadist en iedereen om hem heen kapot heeft gemaakt.
De tv-serie La víctima número 8 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze tv-serie is Ontroerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La víctima número 8 op IMDB

Score: 7,7 van de 10

An attack of a yihadist nature in the Old Town of Bilbao ends up with the lives of seven people and leaves malwounds to more than one thirteenth, many of them gravity. Victims and ...

Acteurs in La víctima número 8

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Duits;Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals La víctima número 8

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Raising Dion
Een weduwe probeert het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.
El Dragón: El regreso de un guerrero
Een financier uit Tokio keert terug naar zijn geboorteland Mexico om zijn grootvader te vervangen als baas van een kartel. Hij krijgt er met twee rivalen te maken.
Bard of Blood
Een voormalige Indiase spion moet jaren na een rampzalige klus in Beloetsjistan zijn verleden onder ogen zien als hij een ongeautoriseerde reddingsmissie moet leiden.
Vagabond
Nadat zijn neef is omgekomen bij een vliegtuigcrash, besluit stuntman Cha Dal-geon samen met geheim agent Go Hae-ri te achterhalen wat er is gebeurd.
Criminal: UK
Binnen de muren van een verhoorkamer ondervragen Londense rechercheurs drie verdachten, die elk beschuldigd worden van een ernstig misdrijf. Maar de tijd dringt.