Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Reina del Sur

Tv-serie, 2019, 251.024 beoordelingen
La Reina del Sur
Na jaren van bloed, zweet en tranen heeft een vrouw van nederige afkomst zich opgewerkt tot een gevaarlijke positie: ze is een legende in de drugssmokkel.
De tv-serie La Reina del Sur is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder La Reina del Sur is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Reina del Sur op IMDB

Score: 8,2 van de 10

La Reina del Sur is a TV series starring Kate del Castillo, Cristina Urgel, and Alberto Jiménez. Teresa Mendoza returns to Mexico after 8 years to fight with Mexican drug dealers.

Acteurs in La Reina del Sur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Spaans;Frans

Meer zoals La Reina del Sur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Legenden: De mythische meesters
Wanneer mythische wezens tot leven komen, is het aan Leo, Teodora, Don Andrés en Alebrije - supergeheime monsterjagers - om redding te brengen.
El Dragón: El regreso de un guerrero
Een financier uit Tokio keert terug naar zijn geboorteland Mexico om zijn grootvader te vervangen als baas van een kartel. Hij krijgt er met twee rivalen te maken.
Draken: Reddingsrijders
De tweeling Dak en Leyla en hun draken wijden zich aan het redden van anderen, het verdedigen van hun dorp Huttsgloren en het maken van plezier.
Skylines
Een hiphopproducer raakt verzeild in het geweld van de georganiseerde misdaad als hij tekent bij een platenlabel dat de spil vormt van een dodelijke drugshandel.
Bard of Blood
Een voormalige Indiase spion moet jaren na een rampzalige klus in Beloetsjistan zijn verleden onder ogen zien als hij een ongeautoriseerde reddingsmissie moet leiden.