Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Reina del Sur

Tv-serie, 2019, 251.024 beoordelingen
La Reina del Sur
Na jaren van bloed, zweet en tranen heeft een vrouw van nederige afkomst zich opgewerkt tot een gevaarlijke positie: ze is een legende in de drugssmokkel.
De tv-serie La Reina del Sur is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder La Reina del Sur is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Reina del Sur op IMDB

Score: 8,2 van de 10

La Reina del Sur is a TV series starring Kate del Castillo, Cristina Urgel, and Alberto Jiménez. Teresa Mendoza returns to Mexico after 8 years to fight with Mexican drug dealers.

Acteurs in La Reina del Sur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Spaans;Frans

Meer zoals La Reina del Sur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
White Lines
Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.