Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Pequeña Suiza

Film, 2019, 86 minuten
La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.
De film La Pequeña Suiza is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 86 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Pequeña Suiza op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A fictional Castillian village but located in Basque Country tries become part of Switzerland after a surprising discovery.

Acteurs in La Pequeña Suiza

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Engels
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals La Pequeña Suiza

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Öldür Beni Sevgilim
Een koppel met geldproblemen wordt uit elkaar gedreven, maar ze winnen de loterij en besluiten samen te blijven. Tot de dood hen scheidt.
Avengers of Justice: Farce Wars
Een gepensioneerde superheld brengt zijn ontspoorde team misdaadbestrijders opnieuw bij elkaar als twee oude vijanden de aarde dreigen te bevriezen.
Used Goods
Om te ontsnappen aan inhalige farmaceutische boeven en zijn baanbrekende kankeronderzoek te beschermen, vermomt een medisch wetenschapper zich als een arme verkoper.
La Grande Classe
Twee beste vrienden willen hun oude vlammen en de pestkoppen van vroeger laten zien hoe succesvol ze nu zijn en maken een wild feest van hun schoolreünie.
Animales sin collar
De toegewijde vrouw van een politicus probeert wanhopig het geheim van haar man te bewaren en zo hun veelbelovende nieuwe leventje te redden.