Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Pequeña Suiza

Film, 2019, 86 minuten
La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.
De film La Pequeña Suiza is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 86 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Pequeña Suiza op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A fictional Castillian village but located in Basque Country tries become part of Switzerland after a surprising discovery.

Acteurs in La Pequeña Suiza

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Engels
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals La Pequeña Suiza

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.
The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura scoort lachsalvo's met even ongemakkelijke als openhartige verhalen over moeders, vaders, het najagen van dromen en andere zaken waar je liever niet aan denkt.
El hoyo
In een gevangenis waar mannen op hoge verdiepingen beter eten dan de kruimeleters eronder, probeert een van hen het systeem te veranderen zodat iedereen genoeg krijgt.