Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La Pequeña Suiza

Film, 2019, 86 minuten
La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.
De film La Pequeña Suiza is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 86 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La Pequeña Suiza op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A fictional Castillian village but located in Basque Country tries become part of Switzerland after a surprising discovery.

Acteurs in La Pequeña Suiza

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Engels
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals La Pequeña Suiza

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fortune Feimster: Sweet & Salty
Actrice, comedian en schrijfster Fortune Feimster betreedt het podium en grapt onder meer over haar ontluikende seksualiteit, zuidelijke roots en showbizzcarrière.
Motichoor Chaknachoor
Hij is bijna 40, werkloos, wanhopig op zoek naar een vrouw en net teruggekeerd naar Dubai. Een mooie dame uit Bhopal merkt hem op en beschouwt hem als haar redding.
Leslie Jones: Time Machine
In deze uitbundige, maar rauwe stand-upspecial neemt Leslie Jones haar evolutie als volwassene door, van pogingen om Prince te verleiden tot haar strijd tegen slaapapneu.
Quien a hierro mata
Een kartelbaas komt uit de gevangenis en wordt toevertrouwd aan de zorg van een wraakzuchtige verpleger, wiens leven dramatisch is beïnvloed door de drugsbaron.
Vivir dos veces
Wanneer bij Emilio (Oscar Martínez) de ziekte van Alzheimer wordt vastgesteld, gaat hij met zijn gezin op zoek naar zijn jeugdliefde.