Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

La marca del demonio

Film, 2020, 80 minuten
La marca del demonio
Twee zussen openen een eeuwenoud boek, waardoor er duistere krachten vrijkomen. Een bezeten priester die met zijn eigen demonen worstelt, is hun enige redding.
De film La marca del demonio is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 80 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder Deze film is Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

La marca del demonio op IMDB

Score: 4 van de 10

Karl, a man who suffers a demonic possession, together with Tomás, a priest with addiction problems, embark on a hunt for demons, finding the case of Camila, a girl who attacks her family ...

Acteurs in La marca del demonio

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans - Audiobeschrijving;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals La marca del demonio

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

All Day and a Night
Een jonge man die zijn levenslange gevangenisstraf uitzit, kijkt terug op de mensen, de omstandigheden en het systeem dat hem tot zijn misdaad dreef.
Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.
Dangerous Lies
Een arme verzorgster erft onverwachts het huis van haar patiënt, maar door duistere geheimen raakt ze verstrikt in bedrog en gevaar.
Time to Hunt
Drie criminelen willen hun dystopische wereld inruilen voor een paradijs ergens ver weg en plannen een overval, maar trekken de aandacht van een wrede moordenaar.
El silencio del pantano
Terwijl een succesvolle misdaadschrijver voor zijn nieuwe boek onderzoek doet naar corruptie, vervaagt zijn grens tussen fictie en realiteit.